Om klinikken

VÅRT TEAM

Velkommen til vår internettside! På Haugenstua Tannlegesenter tror vi at det er viktig å tilby behandling for hele mennesket med et spesielt fokus på hvordan tennene og tannkjøttet ditt relateres til kroppens helse som en helhet. Vi vil gjøre deg sikker på at smilet ditt oppnår ditt mål for komfort, funksjon og utseende. Vi er her for å få det til å skje. Vi forstår sevfølgelig også at beslutningen om å velge en riktig tannlege for deg er en viktig avgjørelse. Fra øyeblikket du går gjennom døren, vil du bli godt tatt i mot av omsorgsfulle ansatte i et avslappet, stressfri miljø hvor hele familien kan senke skuldrene. Haugenstua Tannlegesenter tilbyr en bred spekter av tannbehandlinger, fra mindre kompliserte til krevende behandliger med tversfaglig samarbeid av flere spesialister. For å lære mer om våre tjenester bruk litt tid på nettsiden vår. For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss eller stikk innom. Vi på Haugenstua tannlegesenter ønsker deg velkommen.
Vesna Obradovic

Vesna er ferdig utdannet som spesialist i kjeveortopedi i 2003. Hun har erfaring fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste. Vesna har vært innstruktørtannlege ved Kjeveortopedisk klinikk ved Universitet i Bergen og ved Kjeveortopedsik klinikk ved Universitet i Oslo. Vesna har erfaring i behandling av barn og voksne pasienter og lang erfaring med usynlig tannregulering (incognito/Invisalign). Vesna er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF) og Norsk Kjeveortopedisk Forening (NKF).

Srdjan Obradovic

Ferdig utdanet som spesialist i oral protetikk i 2003. Srdjan har særlig interesse for behandling av pasinter med omfatende slitasjeskader, syreskader, kjeveleddslidelser og rehabilitering av pasienter med svært reduserte tannsett. Srdjan er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF) og Norsk forening for oral protetikk (NFOP)

Piotr Pominkiewicz

Ferdig utdanet som tannlege i 2012. Piotr har stor interesse for kirurgiske behandlinger, har flere kurs innenfor kirurgi og planlegger videre utdaning . Piotr er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF)

Agnieszka Paszkiewicz

Ferdiutdanet som tannlege i 2009. Hun er profesjonell og imøtekommende og er opptatt av at pasientene skal ha en god opplevelse når de kommer til henne. Agnieszka er medlem av Den Norske Tannlegeforening (NTF)